اخبار و اطلاعیه ها
مصاحبه ریس دانشگاه پیام نور املش آغاز پذیرش بدون کنکور مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور -املش
رئیس دانشگاه پیام نور املش طی مصاحبه ای خبر داد :ثبت نام و انتخاب رشته برای گزینش در رشته های تحصیلی که پذیرش در انها صرفا بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم ) و بصورت اینترنتی است از یک شنبه 5 مرداد ماه اغاز میشود .
دکتر بلال نظریان ادامه دادند که این ثبت نام بصورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش صورت میگیرد که تا تاریخ 2 شهریور متقاضیان میتوانند به ثبت نام بپردازند . همچنین به داوطلبان توصیه کردند که با توجه به محدودیت در تعداد سهمیه ها در روزهای ابتدایی نسبت به ثبت نام اقدام نمایند .
رشته ها و سهمیه های دانشگاه پیام نور املش در این آگهی به شرح زیر می باشد :
روانشناسی -60نفر
حسابداری -30نفر
مهندسی کشاورزی -10 نفر
مشاوره -20 نفر
حقوق -50 نفر
متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی به سایت سازمان سنجش مراجعه و یا با شماره های 41721000-41721006-41721007 تماس حاصل نمایند .